9/9

Optiline Βάση Opti Stem | 91597

AN68000032
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εικόνα για μεγέθυνση
Άμεσα Διαθέσιμο
29.00
+
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
Εταιρεία ΠροϊόντοςOptiline Μοντέλο ΠροϊόντοςOpti Stem
Τρόποι Πληρωμών
—Πληρωμή στο Κατάστημα
—Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
—Paypal
—Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Άμεση Διαθεσιμότητα
—Μέσω ΕΛΤΑ Courier "Πόρτα-Πόρτα"
—Παραλαβή από το Κατάστημα
Ακυρώσεις/Επιστροφές
—Δυνατότητα Ακύρωσης Παραγγελίας
—Δυνατότητα Επιστροφής Παραγγελίας
Βάση στήριξης Opti Stem από την Optiline! Στήριξη για Smartphone, GPS και Action Camera!
  • Η βάση στήριξης τηλεφώνου μοτοσικλέτας Stem είναι κατάλληλη για μοτοσικλέτες με τρύπα στο σωλήνα της κεφαλής του τιμονιού, στις περισσότερες περιπτώσεις sport τύπου αλλά και διαφορετικών τμημάτων.
  • Το στήριγμα τηλεφώνου Stem είναι τοποθετημένο στην κολόνα του τιμονιού της μοτοσικλέτας. Είναι κατασκευασμένο από χυτό μέταλλο, όπως και ολόκληρη η σειρά Titan Series, το καθιστά πιο ανθεκτικό από τη σειρά πλαστικών ενισχυμένων με ίνες γυαλιού. Είναι μια εναλλακτική λύση στις βάσεις τηλεφώνων που τοποθετούνται στο τιμόνι σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει χώρος για τοποθέτηση.
  • Μόλις τοποθετηθεί το στήριγμα του Stem phone στην κολόνα του τιμονιού, απλώς σφίξτε τη βίδα Allen, επιτρέποντας στα εξαρτήματα να διαστέλλονται και να προσκολλώνται σταθερά στα τοιχώματα της κολόνας τιμονιού. Πριν αγοράσετε τη βάση τηλεφώνου Stem για σπορ μοτοσικλέτες, ελέγξτε το μέγεθος της κολόνας του τιμονιού στη μοτοσικλέτα σας, για παράδειγμα με τη βοήθεια ενός μετρητή, για να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατή με το όχημά σας. Πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στον χώρο που απαιτείται γύρω από την κολόνα του τιμονιού.
  • Σε αντίθεση με άλλες βάσεις τηλεφώνου για sport μοτοσικλέτες, το Stem είναι εξοπλισμένο με τρεις αντάπτορες (περιλαμβάνονται στη συσκευασία) που του επιτρέπουν να τοποθετείται σε διαφορετικές κολόνες τιμονιού από 10-25,5mm σε διάμετρο, χωρισμένες σε τρία μεγέθη: S (10 - 15,1), M (15,1 - 20,1), L (20,1 - 25,5).
  • Δυνατότητα περιστροφής της βάσης προς κάθε κατεύθυνση.
  • Η σειρά "Titan" προσφέρει μια κατασκευή από μέταλλο που έχει ως αποτέλεσμα ελαφριά βάση με μέγιστη αντοχή και εξαιρετικό φινίρισμα.
  • Συμβατό με ολόκληρη τη σειρά εξαρτημάτων και αξεσουάρ Optiline με το πατενταρισμένο σύστημα ταχείας αποδέσμευσης Duolock.
Κατηγορία Προϊόντος:
Βάσεις Στήριξης
Εταιρεία Προϊόντος:
Optiline
Μοντέλο Προϊόντος:
  • Opti Stem
ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
Δείτε Επίσης!