9/9

Optiline Βάση Opti Mirror | 90438

AN68000013
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην εικόνα για μεγέθυνση
Άμεσα Διαθέσιμο
20.00
+
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
Εταιρεία ΠροϊόντοςOptiline Μοντέλο ΠροϊόντοςOpti Mirror
Τρόποι Πληρωμών
—Πληρωμή στο Κατάστημα
—Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
—Paypal
—Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Άμεση Διαθεσιμότητα
—Μέσω ΕΛΤΑ Courier "Πόρτα-Πόρτα"
—Παραλαβή από το Κατάστημα
Ακυρώσεις/Επιστροφές
—Δυνατότητα Ακύρωσης Παραγγελίας
—Δυνατότητα Επιστροφής Παραγγελίας
Βάση στήριξης Opti Mirror από την Optiline! Στήριξη για Smartphone, GPS και Action Camera!
  • Το Mirror είναι η σωστή λύση για σκούτερ και μοτοσικλέτες όπου οι συνήθεις βάσεις κινητών τηλεφώνων που τοποθετούνται στο τιμόνι δεν έχουν αρκετό χώρο για εγκατάσταση.
  • Έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται στους καθρέφτες οπισθοπορείας που είναι κατασκευασμένοι από ράβδους και όχι σε αυτούς που είναι τοποθετημένοι απευθείας στο αμάξωμα όπως στις σπορ μοτοσυκλέτες. Εναλλακτικά, είναι επίσης τέλειο για κάθε κάθετη ή οριζόντια στρογγυλή ράβδο. Μερικά παραδείγματα χρήσης θα μπορούσαν να είναι το πλαίσιο του παρμπρίζ ενός σκούτερ, οι ράβδοι που βρίσκονται πάνω από τα όργανα μοτοσικλετών τουρισμού ή οι ράβδοι aftermarket για την τοποθέτηση αξεσουάρ όπως βάσεις κινητής τηλεφωνίας πλοήγησης ή μοτοσικλετών.
  • Είναι απαραίτητο η ράβδος που θα επιλεχθεί να έχει διάμετρο μεταξύ 9-14mm. Τα δύο μέρη της βάσης που ενώνονται σχηματίζουν έναν δακτύλιο που σφίγγει τη ράβδο χωρίς να τη γρατσουνίζει χάρη στην παρεχόμενη ελαστική τσιμούχα, η οποία εξασφαλίζει επίσης καλύτερη πρόσφυση στην επιφάνεια.
  • Δυνατότητα περιστροφής της βάσης προς κάθε κατεύθυνση.
  • Η κατασκευή από πρώτης ποιότητας πλαστικό σε συνδυασμό από ίνες γυαλιού προσφέρει μέγιστη σταθερότητα της συσκευής σας και προστασία της βάσης από αλλοιώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας και των διαφόρων θερμοκρασιών.
  • Συμβατό με ολόκληρη τη σειρά εξαρτημάτων και αξεσουάρ Optiline με το πατενταρισμένο σύστημα ταχείας αποδέσμευσης Duolock.
Κατηγορία Προϊόντος:
Βάσεις Στήριξης
Εταιρεία Προϊόντος:
Optiline
Μοντέλο Προϊόντος:
  • Opti Mirror
ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ
Δείτε Επίσης!