Εξοπλισμός αναβάτη & αξεσουάρ μοτοσικλετών! 

Πολιτική Επιστροφών:
 
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή 10 ημέρες μετά την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη.
Τα προϊόντα που πουλάμε είναι καινούρια, πακεταρισμένα κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές μας και παρέχονται με την ίδια εγγύηση όπως αυτή που παρέχει ένα κατάστημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε επιστροφές. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν που λάβατε.
Αλλάζουμε τα προϊόντα με πανομοιότυπα αλλά η αποστολή επιβαρύνει τον αγοραστή εάν το προϊόν που επιστρέφεται δεν είναι προβληματικό. Σε περίπτωση που είναι το προϊόν προβληματικό τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς.
Εάν η επιστροφή γίνεται για παράδειγμα λόγω λανθασμένης επιλογής μεγέθους τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Στην περίπτωση που κάνει κάποιο λάθος ο αγοραστής  σε μέγεθος, χρώμα κ.λπ. και θέλει αλλαγή με κάποιο αντίστοιχο προιόν που δεν υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα και χρειάζεται παραγγελία τότε ο αγοραστής χρεώνεται και το επόμενο προιόν που ζητάει και η επιστροφή των χρημάτων  του προηγούμενου προιόντος θα γινει αφου πρώτα πουληθεί  σε κάποιον άλλο αγοραστή το προιόν που επιστράφηκε.