Εξοπλισμός αναβάτη & αξεσουάρ μοτοσικλετών! 

Η Εταιρεία μας
 
 
Η εταιρεία "ΑΝΑΒΑΤΗΣ" ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από τον Φεβρουάριο του 1995 στην εισαγωγή και εμπορία αξεσουάρ μοτοσικλετιστών. Σήμερα η εταιρεία "ΑΝΑΒΑΤΗΣ" εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά, προϊόντα επώνυμων εταιρειών που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της. Η εταιρεία "ΑΝΑΒΑΤΗΣ" καλύπτει με εγγύηση ποιότητας και ανταλλακτικών σε όλα τα προϊόντα που εισάγει και εμπορεύεται.
* Κράνη: NOLAN,X LITE,GREX, THOR,ICON,KAPPA
* Είδη ένδυσης: THOR, NOVOGAR, MQP, MODEKA, ASKEW, JOCKEY, BUFF,GRAND CANYON,ICON,MOOSE,MOTO ONE
* Εξαρτήματα βελτίωσης: TEAM METISSE,ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, TIP TOP,POWER COMMANDER
Με κύριο μέλημα την οδηγική απόλαυση και ασφάλεια του αναβάτη μέσα από τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΟ!

 
ΑΝΑΒΑΤΗΣ - MOTO ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Η εταιρεία ΑΝΑΒΑΤΗΣ εισάγει αξεσουάρ μοτοσυκλετών και προστατευτικό ρουχισμό αναβατών . Με κύριο μέλημα την οδηγική απόλαυση και ασφάλεια του αναβάτη μέσα από τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η πιο δυνατή απόδειξη των υπηρεσιών μας.
Στο χώρο του Motocross και του Enduro αλλά και σε ότι έχει να κάνει με το χώμα η THOR είναι πρωτοπόρος. Κορυφαία ποιότητα και ρούχα εξελιγμένα από γνωστούς αναβάτες όπως ο Ryan Villopoto. Κράνη, θώρακες, επιγονατίδες, επιαγγωνίδες και φυσικά στολές είναι μερικά από τα προϊόντα που έκαναν γνωστή την THOR.
Στο χώρο της μοτοσυκλέτας δρόμου οι εταιρείες είναι πολλές και η κάθε μια είναι ειδικευμένη  σε διαφορετικό κλάδο της μοτοσυκλέτας.
Στον ρουχισμό η  ΜQP, η MODEKA η MOTO ONE και η GRAND CANYON είναι εταιρείες οι οποίες παρέχουν στους μοτοσικλετιστές αδιάβροχα μπουφάν, γάντια,μπότες, παντελόνια κ.α στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Η NOLAN είναι εταιρεία με τεράστια ιστορία στο χώρο του κράνους. Είτε είναι Full-Face είτε Flip-up είτε jet η NOLAN έχει στην γκάμα της κράνη που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. Όλα τα κράνη της NOLAN έχουν 5 χρόνια εγγύηση η οποία καλύπτει τους μηχανισμούς ζελατίνας, τις τσιμούχες, την βαφή αλλά και όλα τα μηχανικά μέρη των ανοιγόμενων κρανών της. Θυγατρικές της NOLAN είναι η X-LITE και η GREX. Τα κράνη της X-LITE είναι φτιαγμένα από Kevlar-Carbon με αποτέλεσμα το χαμηλό βάρος. Ιδανικά για κάθε χρήση εντός και εκτός πόλης. Η GREX…
Η ICON είναι μια ιδιαίτερη αμερικάνικη street εταιρεία της οποίας τα σχέδια θα προκαλέσουν. Φτιαγμένα για να εκφράσουν αυτούς που λατρεύουν τις δυνατές και γρήγορες μοτοσυκλέτες και θέλουν να το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Η ποιότητα των προϊόντων της ICON προέρχεται από την για πολλά χρόνια εμπλοκή της ICON με το Motocross. Η εφαρμογή και η αίσθηση κάθε προϊόντος είναι μοναδική. Από τα κράνη μέχρι τα γάντια όλα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Η TUCANO URBANO είναι Ιταλική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στον εξοπλισμό και στα αξεσουάρ του Αναβάτη πόλης. Όλα της τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με σκοπό να είναι διακριτικά αλλά μοντέρνα . Από τις διάσημες ποδιές scooter μέχρι τα αδιάβροχα μπουφάν η TUCANO URBANO θα σας καλύψει σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για την χρήση της μοτοσυκλέτας ή του scooter μέσα στην πόλη.
Η TEAM METISSE είναι γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει αξεσουάρ μοτοσυκλετών. Προστατευτικά μανιτάρια σύγχρονης τεχνολογίας (X-Pads), καρίνες, πίσω φτερά αλλά και ατσάλινες βάσεις πινακίδας, προστατευτικά αλυσίδας και καλύμματα ψυγείων θα δώσουν στην μοτοσυκλέτα σας μια ιδιαίτερη εμφάνιση.