9/9
Τρόποι Πληρωμών
 
 
Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας:
 
  • Πληρωμή με Κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας. Η κάρτα σας χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή και τα στοιχεία της δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

Δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας μέσω του λογαριασμού σας στην Paypal. Απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας όταν αυτό σας ζητηθεί από το σύστημα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

 

  • Πληρωμή μέσω Κατάθεσης σε Εταιρικό Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να πληρώνετε τις παραγγελίες σας μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης σε έναν από τους Τραπεζικούς μας λογαριασμούς:
 
 
Τράπεζα National Bank

IBAN : GR67 0110 2380 0000 2380 0614 093

Δικαιούχος : ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Τράπεζα Eurobank

IBAN : GR86 0260 0300 0009 3020 1496 233

Δικαιούχος : ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Τράπεζα Alpha bank

IBAN: GR53 0140 7090 7090 0233 0003 188

Δικαιούχος : ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN : GR77 0171 6670 0066 6710 7801 819

Δικαιούχος : ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΟΓΛΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 
 
 
  • Πληρωμή με Μετρητά

Η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά είναι μόνο διαθέσιμοι στο κατάστημα. Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με την επιλογή "Παραλαβή από το Κατάστημα", τότε θα μπορέσετε να πληρώσετε με κάθε δυνατό τρόπο πληρωμής συμπεριλαμβανομένου και την "Πληρωμή με Μετρητά".

 

 

Γιατί χρησιμοποιούμε μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές και όχι αντικαταβολή:
  • Αυξημένη ασφάλεια – οι τράπεζες και οι προγραμματιστές εργάζονται πάνω σε τεχνολογίες που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια και οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι εδώ για να μείνουν.
  • Η ηλεκτρονική πληρωμή είναι το μέλλον για τους τρόπους πληρωμής – οι τάσεις έχουν μετατοπιστεί σημαντικά προς τις ηλεκτρονικές πληρωμές, οπότε αυτό έχει γίνει ένα εξέχον χαρακτηριστικό στον εκσυγχρονισμένο και τεχνολογικά ενημερωμένο κόσμο μας και ίσως πρέπει να μάθουμε να το αποδεχόμαστε.
  • Εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο – οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι μερικές φορές ακόμη κάτι τρομακτικό για ορισμένους ανθρώπους. Ωστόσο, όλοι θα πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι εύκολες στην πραγματοποίησή τους και πολύ απλές. Η πραγματοποίηση μιας ηλεκτρονικής αγοράς θα πρέπει να σας παίρνει μόνο λίγα λεπτά.
  • Ο αγοραστής πρέπει να είναι φυσικά παρών – για να κάνει την πληρωμή – αυτό σημαίνει ότι το δέμα δεν μπορεί, για παράδειγμα, να αφεθεί σε ασφαλές μέρος ή στον γείτονα εάν ο παραλήπτης δεν είναι στο σπίτι.