9/9

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, αποστέλλονται είτε την ίδια είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα υπάρχει ένας μέσος όρος αποστολής και παράδοσης 2-4 ημέρες. Παρ’ όλα αυτά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας ενημερώσει για την ακριβή διάθεση του προϊόντος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε κάποιον από τους εταιρικούς λογαριασμούς αποφεύγεται extra χρεώσεις και η παραγγελία σας ολοκληρώνεται πιο γρήγορα. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα).

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

Συγκεκριμένα, οι αποστολές κοστολογούνται ως εξής:

 

<2 kg

2-8kg

>8kg

Θεσσαλονίκη

3€

7€

10€

Υπόλοιπη Ελλάδα

4€

7€

10€

 

Η αρχική χρέωση είναι 3€ για την Θεσσαλονίκη και 4€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σε περίπτωση που υπάρξει extra χρέωση λόγω βάρους θα ειδοποιηθείτε για αυτήν.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ  Ή ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!

 

Για παραγγελίες και αποστολές που απευθύνονται εκτός Ελλάδος παρακαλούμε κάντε την επιλογή «Αγορά με 1 κλικ» που είναι διαθέσιμη δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για το ανάλογο προϊόν και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.